Jelenleg online

Design Thinking

A képzés részletei

4 nap 09:00-13:00 közt, összesen 16 óra*

a képzés indulása:
2022. március 21.
jelentkezési határidő:
2022. március 14.
képzési alkalmak:
hétfőtől - csütörtökig
szükséges képzettség:
érettségi
helyszín:
CEU Budapest és/vagy zoom meeting

1051 Budapest, Nádor utca 15.

részvételi díj:
225.000 Ft + ÁFA
Brunner Éva Projektmenedzser
Érdeklődöm! Jelentkezem!

* a változtatás jogát fenntartjuk

Ügyfélélmény-tervezés 4 napos workshopon

Egy fontos és üdítő szemléletváltozás zajlik a vállalatoknál. A szokásos költség-haszon alapú megközelítés mellett megjelennek az ügyfelet mint embert középpontba állító iskolák. Újra fókuszba kerül a valódi értékteremtés, amit kísérletezéssel, megfigyeléssel és más, tényeket előcsalogató technikákkal támogatnak a hozzáértő innovátorok. A legszebb, hogy végül ennek a szemléletnek az eredményei abszolút összhangban vannak a költség-haszon Excelekkel is.

Az emberközpontú kreatív tervezés remek kiegészítése lehet az agilis működésnek, ami az innováció gyorsaságát teszi lehetővé instabil környezetben, mert a design thinking az agilitás előtti kreatív szakaszban biztosít segítséget a szervezetek számára. Intenzív, élmény alapú tréningünkön ezt a tervezési módszert tanítjuk meg a résztvevőknek.

Milyen előnyei lehetnek, ha elvégzed a képzést?

 • Ha csapatban dolgozol, akkor az itteni gyakorlatok segítenek empátiát kiépíteni a csapattagok között.
 • Ha ügyfelekkel dolgozol közvetlenül, akkor segít empátiát kiépíteni az ügyfelek felé.
 • Segít az ügyfélélmény növelésében.
 • Segíti, hogy a tervezett innováció megvalósuljon.
 • Segít a bevételnövelésben.

Megkérdeztük hallgatónkat, mit adott neki a Design Thinking képzésünk:

"Alig várom, hogy tényleg tudjam használni a tanultakat. Sajnos a munkám során erre kevés lehetőségem akad, de amint az a bizonyos start up ötlet több fókuszt kap, fontos szerepet kap a design thinking."

Olvasd el Gáspár Gyulával, egykori hallgatónkkal készült teljes interjút!

Szakértők

Bogár Bence
Élménytervező, Holisztik Design
https://hu.linkedin.com/in/bncbgr

Bence élménytervezőként kíváncsi csapatoknak segít hasznos, jól használható és szerethető szolgáltatások tervezésében. Mindeközben pedig azt kutatja, hogy az embereket miként motiválja, illetve manipulálja a design ereje. Korábban a Kitchen Budapest startup programjának vezetőjeként, a Mobil- és SocialPiknik társszervezőjeként, illetve a Colabs társalapítójaként kereste az ötlet, a csapat és a megvalósítás kapcsolatait, vagyis a sikeres startupok receptjét.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2020/12/bogar.bence_.jpg

Bogár Bence

Élménytervező, Holisztik Design

Kinek ajánljuk?

 • azoknak, akik közvetlenül ügyfelekkel dolgoznak
 • akik szolgáltatásokat fejlesztenek, és így közvetve találkoznak az ügyfelek igényeivel, és szeretnék az ügyfélélményt növelni
 • mindenkinek, aki érteni szeretné, hogyan teremt gazdasági értéket az empátián és adatokon alapuló tervezés
 • aki szeretne munkatársélményt növelni, hiszen így nőhet az elköteleződés a céggel szemben
 • akik új eszközöket szeretnének kapni kreativitásuk használatához, akik szeretnének innoválni nagyobb hatékonysággal, de kisebb kockázattal
 • akik szeretnének bevételt növelni az ügyfélélmény és az innováció által
 • akik iparág és szaktudástól független tudásra vágynak. A tréning egyaránt sokat ad azoknak, akiknek van design előképzettségük és azoknak, akik a technológia vagy üzlet irányából érkeznek. A résztvevőknek elméleti megértése és gyakorlati tapasztalása lesz, hogy miért érdemes és hogyan kell ügyfélközpontúan tervezni.

AZOKNAK NEM AJÁNLJUK, AKIK...

 • azért jönnének, hogy később Design Thinking workshopokat vezessenek.

Ez a képzés elérhető zártkörű céges formátumban is. További információért keresd Brunner Évát a eva.brunner@kurtakademia.hu emailen vagy a +36709780013 telefonszámon keresztül.

A képzés tematikája

 • • Design Thinking bevezetés: rövid designelméleti alapozás után megismerjük a design thinking működését, néhány design specifikus kutatási módszert és a képzés során használt online eszközöket (Miro és Marvel app). Kialakítjuk a projekt csapatokat és megismerjük a megvalósítandó projektet.

  • Stinky Fish: Avagy hogyan lehet kiépíteni az empatizálás képességét? Minden sikeres projektfeladat előfeltétele a résztvevők közti bizalom és egymásra hangoltság. Hogy lehet egyszerűen beszélni azokról rejtett félelmeinkről, melyek csak akadályoznák a munkát és kreatív folyamatokat?

  • Customer Journey Map: A problémafeltárás művészete. A történetmesélést és vizualizáció eszközei önmagukban is alkalmasak az empátia képességének támogatására, együtt pedig felkészítik a csapattagokat, hogy az ügyfeleik helyébe képzeljék magukat és az ő valós igényeikre fejlesszenek megoldást.

 • • Anti Idea - ötletek felhalmozása. A kreativitásról sokan hiszik, hogy egy tulajdonság, ami vagy valaki sajátja, vagy nem. Valójában viszont egy módszertan követése, ami előhozza a sokunkban ott szunnyadó készséget.

  • Rapid Prototyping, vagyis prototípuskészítés. Egy kép többet mond ezer szónál, egy prototípus pedig ezer meetingnél. Bütyköld össze, mutasd meg, és szedd össze a vevők visszajelzését. Tréningünkön megmutatjuk, mi értelme van nagyon gyorsan létrehozni tesztelhető megoldási javaslatokat, és azokat adott időkereten belül kipróbálni.

  • Mom Teszt - felhasználói tesztelés. Avagy hogyan lehet kiszűrni egy beszélgetésből az önkéntelen hízelgést és hazugságot, hogy valóban kiderüljön, mennyit érnek az adott prototípusok. Ötletek validálása kompromisszumok nélkül.

  • Implementáció és prezentációk. A tréning végén a résztvevők bemutatják saját elkészített prototípusaikat. Visszajelzések mentén értékeljük egymás projektjeit.

  • Tapasztalatcsere és konklúziók.

Miért minket válassz?

 • Módszertan és tudás mellett szemléletet és kontextust is adunk képzéseinken. Arra buzdítunk ezzel, hogy teszteld az eszköztárad határait, állj kritikusan az új ismeretekhez, és értsd meg, melyik módszer mikor alkalmazható.
 • A legjobb hazai szakemberekkel dolgozunk, akiknek komoly üzleti vagy világszínvonalú akadémiai múltja van azon a területen, amelyen oktat.
 • A nyílt képzések mellett évek óta vállalati tanácsadással, agilis és digitális transzformációval foglalkozunk a legkülönbözőbb szervezeteknél, ezért valós képünk van arról, milyen munkaerőpiaci igényeik vannak a vállalatoknak.
 • Szenvedélyünk az oktatás-fejlesztés, ezért tíz éve dolgozunk azon, hogy szakemberekből, érdeklődőkből, gondolkodókból álló kreatív, tenni akaró közösséget formáljunk, több mint ezer fős alumni és oktatói közösségünk is ezt bizonyítja.


A képzés részletei

4 nap 09:00-13:00 közt, összesen 16 óra*

a képzés indulása:
2022. március 21.
jelentkezési határidő:
2022. március 14.
képzési alkalmak:
hétfőtől - csütörtökig
szükséges képzettség:
érettségi
helyszín:
CEU Budapest és/vagy zoom meeting

1051 Budapest, Nádor utca 15.

részvételi díj:
225.000 Ft + ÁFA
Brunner Éva Projektmenedzser
Érdeklődöm! Jelentkezem!

* a változtatás jogát fenntartjuk

Kedvezmények

Kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból az alábbi esetekben:

 • Csoportos jelentkezés (4 vagy több fő): 10% kedvezmény
 • Alumni tagként: 15% kedvezmény

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

Igény esetén egyedi vállalati képzést is adunk, árajánlatért keresd kapcsolattartónkat!

Hasznos információk

Minimum létszám

A képzésünket csak megfelelő számú jelentkező esetén indítjuk el.

Egyedi ajánlat

Igény esetén egyedi vállalati képzést is adunk, árajánlatért keresd kapcsolattartónkat!

Nyilvántartási szám

B/2020/001149Akik minket választottak

This site is registered on wpml.org as a development site.