GYIK

 • Data Science és Agilis vezetők a digitális korban képzésünk bevezető, ezek nem igényelnek előképzettséget, de egy-egy speciális élethelyzetben ezek jelentik a legnagyobb fejlődési lehetőséget. AI Technológia és Intelligent Marketing képzéseink haladóknak szólnak, ezeken könnyebb dolgod lesz, ha már tisztában vagy a területek alapfogalmaival, van egy tudásod, amit bővíteni szeretnél. Akkor is sokat tanulhatsz persze, ha teljesen kezdőként vágsz bele, de az sokkal több otthoni készülést igényel.


 • Data Science képzésünkhöz nem előfeltétel, de számíts rá, hogy bizony fogunk kódolni, főleg Pythonban. Az alapoknál kezdjük, és végigvesszük a legfontosabb elemzéshez szükséges lépéseket. AI Technológia képzésünkön viszont előnyös, ha van már némi tapasztalatod ezzel a nyelvvel. Ha nincs, a regisztrációd után a figyelmedbe ajánlunk néhány tutorialt, amikkel felkészülhetsz.


 • Nem. Ezen sokat gondolkodtunk, mert kétségkívül meglennének az akkreditáció előnyei, de végül a tananyag naprakészen tartása mellett döntöttünk.

 • Az alábbi igazolásokat tudjuk biztosítani:

  Kormányhivatal által kiállított tanúsítvány – kiállítjuk, ha a jelentkezési lapon hozzájárultál adataid továbbításához.

  KÜRT Akadémia képzési igazolása, amely tartalmazza az elvégzett modulokat – minden esetben kiállítjuk.

  Képzési badge – minden esetben kiállítjuk.

  Emellett nagy örömünkre korábbi hallgatóinktól azt a visszajelzést kapjuk, hogy a KÜRT Akadémia képzései ismertek és elismertek szakmai körökben, így a legtöbb vállalat pontosan tudni fogja, hogy naprakész, széles körű és magas szintű tudásra tettél nálunk szert.


 • Hallgatóink közt az a jellemző, hogy a saját szakterületükön szeretnének inspirációt vagy kiegészítő szaktudást kapni. Nem a pályaelhagyás a fő motiváció, esetleg annak az előkészítése, a képzéseink struktúráját is ennek megfelelően alakítottuk ki (heti egy nap, 4-5 óra showtime, és kb. ugyanennyi otthoni készülést igényelnek).


 • Data Science és AI Technológia képzéseinken a legtöbb cikk és előadás angolul érhető el. Ahhoz, hogy a résztvevőink otthon tanuljanak, önállóan utánanézzenek egyes területeknek, ez egy fontos kritérium. Viszont az összes képzést magyarul tartjuk, és ha a szakmai szövegekkel elboldogulsz (akár szótárazva), akkor magabiztosan vághatsz bele bármelyik képzésünkbe.


 • A Data Science és AI Technológia képzéseink esetén a képzési díjat három részletben szoktuk számlázni: 1. regisztráció után hallgatói szerződést készítünk, ami 100 000 Ft + Áfa díjbekérővel együtt küldünk el. 2. A képzés kezdetekor a fennmaradt összeg felét 3. a képzés felénél a maradék összeget számlázzuk.

  Az Agilis vezetők a digitális korban, Intelligent Marketing, IOT for business képzéseinken két részletben számlázunk: 1. regisztráció után hallgatói szerződést készítünk, ami 50 000 Ft + Áfa díjbekérővel együtt küldünk el. 2. A képzés kezdetekor pedig számlázzuk a fennmaradt összeget.

  A Scrum Master, Scrum Master Haladó, Scrum Master képzési csomag, Product Owner és Design Thinking tréningek árát egy összegben számlázzuk.


 • Van lehetőség a fentitől eltérő fizetési ütemezést igénybe venni, de kérünk, emailben jelezd, hogy mi lenne neked megfelelő. Sőt az is megoldható, ha szükséges, hogy valamilyen arányban megoszd a fizetést magánszemélyként történő ÉS vállalati finanszírozási forma közt.

This site is registered on wpml.org as a development site.