Ki koran kel, versenyelőnyre lel! Jelentkezz 10% kedvezménnyel március 10-ig a piac élére repítő képzésünkre! 

Agilis vezetők a digitális korban

A képzés részletei

2 félév, 18 alkalom, 72 óra*

a képzés indulása:
2022. március 31.
jelentkezési határidő:
2022. március 30.
képzési alkalmak:
csütörtökönként

14-18 óra közt

szükséges képzettség:
érettségi
helyszín:
CEU Budapest és/vagy Zoom Meeting

1051 Budapest, Nádor utca 15.

részvételi díj:
890.000 Ft + ÁFA, ha március 10-ig jelentkezel, akkor 801.000 Ft + ÁFA
Tóth Kata Termékfejlesztési vezető
Érdeklődöm! Jelentkezem!

* a változtatás jogát fenntartjuk

A transzformatív technológiák használatával új szereplők pillanatok alatt tudnak átvenni piacokat. Teljesen felforgatják a jelenlegi vállalati értékláncokat, felrúgják a stabilnak hitt status quót, és kiélezik a versenyhelyzetet. Előfordul az is, hogy egy váratlan globális esemény forgatja fel teljesen az üzleti környezetet, és alakítja át az ügyféligényeket egyik napról a másikra. 

Az agilis módszertan egy olyan eszközrendszert ad a kezedbe, mellyel pillanatok alatt tudsz reagálni a váratlan helyzetekre, strukturáltan tudsz folyamatosan alkalmazkodni a nem várt kihívásokra.  A KÜRT Akadémia Agilis vezetők a digitális korban képzése ezeket az eszközöket, tudást és gyakorlati példákat adja a kezedbe. 

 
Egy agilis gondolkodású vezető érti a felforgató innováció és a váratlan, extrém események természetét, időben felismeri a jelenlegi értékláncát átíró új versenytársakat vagy körülményeket, és megragadja a technológiában rejlő lehetőségeket. 

Képzésünk során a digitális transzformációt és az üzleti életet áttekintő előadások mellett konkrét módszereket is a kezedbe adunk. Megismertetünk a lean startup, a minimum viable product (MVP) vagy éppen a Business Model Canvas (BMC) eszközrendszerével, együtt áttekintjük, hogy az agilis működést hogyan lehet projekt- és vállalati szinten alkalmazni, miként leszel képes a vállalatotoknál mindig alkalmazkodni a váratlan helyzetekhez, emellett a vezetői kompetenciátokat sajátélményen keresztül is fejlesztjük. 

A KÜRT Akadémia Agilis vezetők a digitális korban képzésében sikeres üzletemberek és kiváló szakértők készítenek feldigitális és extrém jelenségeket tartogató korra, segítenek, hogy az agilitás ne csupán egy divatos kifejezés legyen számodra, hanem a folyamatos fejlődés eszköze. 

Interaktív előadásaink, esettanulmányaink és gyakorlataink közös gondolkodásra, alkotásra késztetnek. Élményalapú programot kínálunk, ahol fejlődésedben a bevonódás és közösségi tanulás kap jelentős szerepet.


 

Megkérdeztük hallgatóinkat, miért jelentkeztek a képzésre, és miben változott az, ahogy dolgoznak.

"A képzésen tanultakat felhasználva olyan piaci lehetőségekre derült fény, amelyekre egyesével BMC-ket gyártottunk és önálló Lean startup-ként kezelünk. Az első ezek közül egy saját fejlesztésű lepárló berendezés megalkotása, amely felforgatja az eddig ismert technológiát, és új platformra helyezi az illóolaj-előállítást."

Olvasd el Nagy Norberttel, egy levendulás gazdaság egyik vezetőjével készített teljes interjúnkat!

 

"Úgy gondolom, hogy a képzés adta tudás egyértelműen értékteremtő egy olyan vállalati működésben, ahol a piaci, közszolgálati és termékfejlesztési oldal egyaránt kiemelt elemei az üzleti stratégiának."

Olvasd el Berta Zsuzsival, az A38 marketingvezetőjével készült teljes interjút!

 


Szakértők

Mizsei Szabolcs
Digitális transzformációs szakértő és képzésvezető, KÜRT Akadémia
https://www.linkedin.com/in/szabolcsmizsei/

Közgazdász, a digitális transzformációs és szervezeti agilitás programok szakértője.

Több mint két évtizedes tapasztalatot szerzett az információtechnológiai iparágban rendszerintegrátori, digitális termékfejlesztési és különböző menedzsment szerepkörökben. Szakterülete a technológiai alapú innováció és a lean/agilis módszertanok gyakorlati alkalmazása. 

A Széchenyi István Szakkollégium „digitális közgazdaságtan” kurzus oktatója.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2019/08/mizsei-szabolcs.jpg

Mizsei Szabolcs

Digitális transzformációs szakértő és képzésvezető, KÜRT Akadémia

Küllői Péter
Elnök, Bátor Tábor Alapítvány, Igazgatósági tag, Tate Múzeum
https://hu.linkedin.com/in/p%C3%A9ter-k%C3%BCll%C5%91i-78822b30

Küllői Péter befektetési bankár volt 2000-ig, először Budapesten, aztán Londonban. 2000- ben, 40 évesen visszavonult az üzleti élettől és azóta a civil szférában és a kultúra területén aktív. Többek között a Bátor Tábor Alapítvány elnöke és Londonban a Tate kelet-európai igazgatóságának a tagja.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2019/08/kulloi-peter.jpg

Küllői Péter

Elnök, Bátor Tábor Alapítvány, Igazgatósági tag, Tate Múzeum

Mérő László
Pszichológus, publicista, Eötvös Loránd Tudományegyetem
https://www.linkedin.com/in/l%C3%A1szl%C3%B3-m%C3%A9r%C5%91-3b20a53/

Mérő László eredeti szakmája matematikus, az ELTE Pszichológiai Intézetének professzora. A Darwin’s Marketing Evolution cég társalapítójaként 2003 óta foglalkozik a memetikai marketingkutatás módszertanának fejlesztésével. A szélesebb intellektuális közönség számára írt könyvei (Észjárások, Mindenki másképp egyforma, A pénz evolúciója, Az érzelmek logikája, A csodák logikája, Az ész segédigéi) eddig összesen 11 nyelven jelentek meg, a második Az év tudományos könyve Németországban díjat kapott.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2019/08/mero-laszlo.jpg

Mérő László

Pszichológus, publicista, Eötvös Loránd Tudományegyetem

Simó György
Ügyvezető partner, Day One Capital Fund Management
https://www.linkedin.com/in/gyorgysimo/

Szociológusként végez az ELTE-n, 1997-ben. Egyetemi tanulmányai alatt 1992 és 1996 között a Magyar Narancs című hetilap munkatársa, a Tilos Rádió alapítója, műsorvezetője, később a kuratórium elnöke volt. 1997-ben fél éven át a Filmvilág szerkesztőjeként dolgozott, majd a MATÁV Rt. tartalomszolgáltatási tevékenységét előkészítő csoport (a későbbi origoportál) üzleti és megvalósítási tervéért, később a portál megteremtésének és piaci bevezetésének projektmenedzsmentjéért felelt.

1999-től a MATÁVnet programigazgatójaként feladatai közé tartozott a vállalat tartalomszolgáltatási üzletágának vezetése, a termékfejlesztésirányítása, valamint a vállalati stratégia alapelveinek kidolgozása. 2000-ben a MATÁV-csoport internetstratégiájának kidolgozását végző projekt egyik vezetője, majd április 1-től a MATÁVnet Kft. vezérigazgató-helyettese, ügyvezetője, szeptember 1-től pedig az Axelero Internet (2001. május 2-tól ezen a néven) médiáért, stratégiáért és kommunikációért felelős általános vezérigazgató-helyettese volt. 2003. november 1-től az Axelero Internet, 2005. május 6-tól pedig a T-Online vezérigazgatója, a T-Com vezetőjének helyettese és az T-Com Internet Szolgáltatások Divíziójának vezetője.

2009 óta a magyar startup világban tevékenykedik. Nevéhez fűződik a Bazin Investments, a Day One Capital és a PortfoLion is.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2019/08/simo-gyorgy.jpg

Simó György

Ügyvezető partner, Day One Capital Fund Management

Kürti Tamás
Intézményvezető partner
https://hu.linkedin.com/in/tamaskurti

Második generációs vállalkozó, a KÜRT Akadémia intézményvezetője, alapítója. Agilitás és digitalizáció fókuszú felsővezetői és stratégiai programokat vezet. Érdeklődésének középpontjában az emberi természet és a technológiai hatékonyság együttműködése áll. Korábban a KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. kutatás-fejlesztés üzletágát vezette, előtte az USAnotebook.com stratégiai vezetőjeként dolgozott. Egyetemi diplomáját műszaki menedzsment témában vállalkozás szakirányon, másoddiplomáját szervezetfejlesztés és coaching területen innovatív csapatok fejlesztése témában szerezte. Társadalmi felelősségvállalásának része volt a KÜRT Alapítványi Gimnázium vezetésének megújítása, valamint a Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesület megalapítása 2009-ben, amelynek azóta elnökségi tagja. Eredményei elismeréseképp beválasztottak a Family Business Network International Next Generation vezetésébe 2010-ben, valamint a European Family Businesses szövetség elnökségébe 2011-ben. Mindhárom szervezetben tulajdonos-vezetői tapasztalatcsere programokat vezet azóta is.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2019/08/kurti-tamas.jpg

Kürti Tamás

Intézményvezető partner

Csanda Gergely
Retention Marketing vezető, Shapr3D; Marketingtanácsadó, Talentuno
https://www.linkedin.com/in/gergely-csanda/

Gergely karrierjét a The Nielsen Companynál és a Research Internationalnél (most a Kantar csoport része) kezdte, ahol sokéves tapasztalatot szerzett adatelemzésben és piackutatásban. Később részt vett a Sony Mobile és az NN Insurance újramárkázásában. Erősen hisz az adatvezérelt marketing szemléletben és évek óta agilis módszer szerint vezeti csapatait. 2019 óta Growth Marketinggel foglalkozik magyar alapítású, budapesti elit tech startupoknál.

Gergely rendszeresen előad a Budapesti Corvinus Egyetemen és a KÜRT Akadémián is, ahol a Digitális Innováció képzés vezetője.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2019/08/csanda-gergely.jpg

Csanda Gergely

Retention Marketing vezető, Shapr3D; Marketingtanácsadó, Talentuno

Bogár Bence
Élménytervező, Holisztik Design
https://hu.linkedin.com/in/bncbgr

Bence élménytervezőként kíváncsi csapatoknak segít hasznos, jól használható és szerethető szolgáltatások tervezésében. Mindeközben pedig azt kutatja, hogy az embereket miként motiválja, illetve manipulálja a design ereje. Korábban a Kitchen Budapest startup programjának vezetőjeként, a Mobil- és SocialPiknik társszervezőjeként, illetve a Colabs társalapítójaként kereste az ötlet, a csapat és a megvalósítás kapcsolatait, vagyis a sikeres startupok receptjét.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2020/12/bogar.bence_.jpg

Bogár Bence

Élménytervező, Holisztik Design

Kovach Anton
Alapító, CEO, ShiwaForce.com
https://hu.linkedin.com/in/anton-kovach

Kovach Anton több mint két évtizedes vezetői tapasztalattal rendelkezik az agilitás, a Lean és Lean Startup módszertanok gyakorlati alkalmazásában.

A ShiwaForce.com digitális termékeket és megoldásokat szállító, két évtizedes nagyvállalati ügyféltapasztalattal rendelkező, közel 100 fős, startup szellemiségű vállalat. A ShiwaForce.com saját fejlesztésű vállalati működési modellje menedzsment módszertani innováció, egyben a vállalat fenntartható piaci versenyelőnyének garanciája is. Digitális termékeikkel és szolgáltatásaikkal a hazai bank- és biztosítási szektor nagyvállalatai, többek között az OTP Csoport, a Magyar Telekom, az MKB, Magyar Posta és az Erste Bank üzleti igényeit szolgálják ki nap mint nap.

Anton meggyőződése, hogy a gyors és sikeres alkalmazkodás, a nyitott, emberközpontú vállalatvezetés, a folyamatos tanulásra és változásra való nyitottság megtanulható és átadható, ezért évek óta menedzsment tréningeken osztja meg az agilitásról és a Lean módszertan alkalmazásáról szerzett tapasztalatait.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2019/12/kovach_anton.jpg

Kovach Anton

Alapító, CEO, ShiwaForce.com

Vityi Péter
Ügyvezető partner
https://www.linkedin.com/in/peter-vityi-25a5054/

Villamosmérnök, startup vállalkozó, az Informatikai Vállalkozások Szövetségének alelnöke, 27 év informatikai tapasztalattal. Vezetőként dolgozott a Microsoft Corporation-nél, 7 évig a nagyvállalti üzletágat, majd 7 évig a helyi Microsoft leányvállalatot vezette. Ezután 3 évig a Microsoft müncheni regionális központjában dolgozott a nagyvállalati területért felelős COO-ként. Két éve az IVSZ elnökségi tagja, az Informatikai tagozat vezetője, az IVSZ alelnöke. Fő területe a digitális gazdaság, exportképesség – ezen a területeken rendszeres konferencia előadó. Jelenleg a KÜRT Akadémia és egy startup vállalkozás vezetése mellett a Digitális Jólét Programhoz tartozó Digitális Export stratégia kialakításának szakmai vezetője.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2019/12/Vityi-Péter.jpg

Vityi Péter

Ügyvezető partner

Kelemen Béla
Business Excellence VP, MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.
https://hu.linkedin.com/in/b%C3%A9la-kelemen-a6ab4481

Pályáját a BME-n kezdte, kutatónak készült, mígnem a rendszerváltás őt is elsodorta, és üzleti pályára kényszerítette. Közel 25 év alatt az olajipar szinte valamennyi területén dolgozott itthon és külföldön egyaránt, irányított kőolajfinomítókat, vezetett kereskedelmi szervezetet, de mindig visszatért az olajipar legnagyobb kihívásához, az értéklánc teljes optimalizáláshoz. Ma főállásban szeretné jobbá tenni a világot a Lean módszerek elterjesztésével mind a kőolaj finomításban, mind az élet más területein.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2019/08/kelemen-bela.jpg

Kelemen Béla

Business Excellence VP, MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.

Gáspár-Hidasi Eszter
Business Model Innovation szakértő
https://www.linkedin.com/in/eszter-g%C3%A1sp%C3%A1r-hidasi-37117725/

Eredeti szakmája informatikus, de gyorsan eltérült az üzlet felé, így mindig ezen két terület határán tevékenykedett. 10 évet dolgozott a Microsoft magyar leányvállalatánál, ahol az eleinte még nem is igen létező KKV üzletágban kezdett dolgozni. Az üzletág növekedésével itt 2-3 évente mindig akadt egy-egy olyan új terület, ahol fejlődhetett – az utolsó években a KKV telesales csapat szakmai irányítását végezte.

Majd egy nagy váltással a következő 10 évre multitól magyar KKV-hoz, KKV ügyfelekről nagyvállalati ügyfelekre váltott: az IPR-Insights szoftvereszköz-gazdákodással foglalkozó cég operatív vezetője majd üzletfejlesztési igazgatója lett.

Mindeközben vágott bele a CEU-n egy MBA diploma megszerzésébe, ahol lehetősége volt az üzleti modellek fejlesztésének módszereit egy Independent Study keretében feldolgozni. Ekkor találkozott először a Business Model Canvas-szal, amit azóta több üzleti terv elkészítésekor is sikerrel alkalmazott. Például amikor az IPR-Insights CEE régiós terjeszkedésének üzleti tervét készítette, mellyel a cég sikerrel vont be összesen 430 millió forint kockázati tőkét egy Jeremie alapból.

2016-tól oroszlánrészt vállalt az IVSZ tagkezelési folyamatainak megújításában és az azokat kiszolgáló IT infrastruktúra modernizációjában.

2019-20-ban a KÜRT Akadémia Agilis vezetők a digitális korban képzésének vezetője volt. Jelenleg szabadúszó szakértőként üzleti folyamatok kialakítását és azok digitalizációját érintő projektekben tevékenykedik.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2019/12/Gáspár-Hidasi-Eszter.png

Gáspár-Hidasi Eszter

Business Model Innovation szakértő

Nagy-Rácz István
Alapító és senior partner, Dmlab, Képzésvezető, KÜRT Akadémia
https://www.linkedin.com/in/istvann/

Magyarország egyik vezető adatelemzéssel foglalkozó cége, a Dmlab alapító senior partnere. Több mint 10 éves data scientist tapasztalata ötvözi a számos üzleti projekt vezetőjeként szerzett üzleti gondolkodásmódot a Műszaki Egyetem adatbányászati kutatócsoportjában szerzett technikai és elméleti tudással. A Dmlab csapat operatív és stratégiai vezetése mellett az elmúlt években számos adatalapú start-upban dolgozott, valamint a Dmlabban felhalmozott tudást és tapasztalatot olyan technológiai megoldásokba transzferálja, amelyek segítségével különböző területen tevékenykedő vállalatokat segít az adatvezérelt működésben. Konferenciák, valamint egyetemi és vállalati oktatások rendszeres előadója.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2019/08/nagyracz-istvan.jpg

Nagy-Rácz István

Alapító és senior partner, Dmlab, Képzésvezető, KÜRT Akadémia

Erki Szabolcs
társalapító, vezető, Hard Code
https://www.linkedin.com/in/szabolcserki/

Villamosmérnök, sorozatvállalkozó, első hardver startup vállalkozását 2010-ben alapította. Ipari gépdiagnosztikai megoldásokat fejlesztettek és értékesítettek olyan cégeknek, mint a Velux, IKEA, vagy a Zoltek.

Ezt követően alapította az egyedi IoT megoldások fejlesztésére fókuszáló mérnökirodáját. Több, mint 10 éves termékfejlesztési és cégvezetési tapasztalatával segíti ügyfelei sikerét a termékbevezetésben is. Nemrégiben partnerével együttműködésben újra saját termék fejlesztésébe kezdett.

A Forbes 30/30 listájára 2016-ban került fel. Két kisgyermek édesapja.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2019/08/erki-szabolcs.jpg

Erki Szabolcs

társalapító, vezető, Hard Code

Kovács Gergely
kommunikációs szakember, kutató
https://www.linkedin.com/in/gergely-kovacs-9b416912/

Gergely 20 éve dolgozik a kommunikációs szakmában, az utóbbi 15 évben jelentős szerepe volt különböző nagy kommunikációs és digitális cégek felépítésében. Az elmúlt 20 évben kipróbálta magát informatikusként, kereskedelmi pilótaként és környezetkutatóként is.

Munkája mellett főiskolákon tart előadásokat vizuális kommunikációról és nagyvállalatok vezetőit készíti fel a legújabb digitális trendekből.

A folyamatos tanulás és új területek megértése, megismerése inspirálja. Kutatási területe az Augmented Reality és Virtual Reality, számtalan megvalósult projekttel a háta mögött kezdett PHD-zni ebben a témában.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2019/08/kovacs-gergely.jpg

Kovács Gergely

kommunikációs szakember, kutató

Vidákovics Attila
A DLabs alapítója
https://www.linkedin.com/in/vidiattila/

Blockchain Fundamentals Professional diplomáját (Bitcoin and Cryptocurrencies, Blockchain Technology) a University of California, Berkeley – BerkeleyX-n szerezte. Az elosztott-decentralizált rendszerek hírnöke. 2017-ben alapította és azóta vezeti a Mensa HungarIQa és Mensa International-on belül működő blockchain technológiát és kriptovalutákat kutató csoportokat. 2018-ban indította a blockchain fejlesztésekre specializálódott vállalkozását, a DLabs-t, ahol csapatával több innovatív megoldáson is dolgozik (NATCOIN, Stellarfish decentralizált kriptotőzsde, Minereon, WoB, Blokktatás), köztük az e-Diploma projektet vezeti.
A DLabs Kft. cégvezetője, a hazai blockchain témájú rendezvények rendszeres előadója. A blokklánc és kriptovaluta- tananyag fejlesztésben és edukációban ő az egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkező magyar szakember.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2020/08/vidakovics.jpg

Vidákovics Attila

A DLabs alapítója

Szirtes Gábor
kutatásfejlesztési igazgató, Ott-ONE
https://www.linkedin.com/in/gabor-szirtes-a4a68115/

Gábort gyerekkora óta vonzották a természettudományok, kémiát és fizikát tanult, majd számítástudományból szerzett doktori fokozatot az ELTE-n. Mivel az agy működése érdekelte legjobban, különböző funkciók számítógépes modellezésével foglalkozott (látást tanulmányozta a UCSF és Columbia egyetemeken, térbeli navigálás és emlékezet volt a témája Tübingenben). A természet inspirálta megoldások gyakorlati alkalmazása pedig a modern gépi tanulás, azon belül a gépi látás világába vitte. Több mint öt éven át vezette a Realeyes cég magyarországi fejlesztőköpontjának kutatási csoportját, automatizált arckifejezés elemzéssel és prediktív modellezéssel foglalkozott. Munkája révén kapcsolatban állt tudományos műhelyekkel, több uniós projektben vett részt, egy ötletét európai innovációs díjjal jutalmazták. Fontosnak tartja fiatalok szakmai segítését, ezért gyakornoki programokban és oktatásban is szívesen vesz részt. Jelenleg  szabadúszó tanácsadóként a mesterséges intelligencia eszközeire épülő üzleti megoldásokat készít különböző iparágakban aktív partnerek számára (gépi látás, természetes nyelvfeldolgozás, kontroll rendszerek).

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2019/08/szirtes-gabor.jpg

Szirtes Gábor

kutatásfejlesztési igazgató, Ott-ONE

Szalay Csaba
Partner, lean coach, Lean Enterprise Institute
https://www.linkedin.com/in/csaba-szalay-7216142a/

2003 óta foglalkozik gyártó és szolgáltató vállalatok lean elvek mentén történő fejlesztésével. Pályafutása során nem csak külső tanácsadóként, hanem vállalati vezetőként is lehetősége nyílt a vállalatok lean transzformációját támogatni és irányítani. A Lean Enterprise Institute (LEI) magyarországi szervezetével az E.ON Hungária Zrt-nél dolgozott először együtt a vállalat lean szakértői csapatának vezetőjeként, 2014 óta a LEI szakmai partnere. A Pannon Egyetemen 2008, a Budapesti Corvinus Egyetemen 2010 óta tart lean témában rendszeresen előadásokat nappali tagozatos, illetve MBA hallgatók részére. A 2014-ben elindult Bosch Lean Akadémia pilot projekt oktatója.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2019/08/szalay-csaba.jpg

Szalay Csaba

Partner, lean coach, Lean Enterprise Institute

Tanács Lajos
Alapító, ügyvezető, Wunderplan Kft.
https://www.linkedin.com/in/lajos-tan%C3%A1cs-732439/

Tanács Lajos a Wunderplan szervezetfejlesztési és projektmenedzsment tanácsadási iroda alapító-ügyvezetője és a népszerű Derrick és Harry Projektmenedzsment Blog társalapítója és szerzője. Munkája során elhivatottan keresi, hogyan vihetünk sikerre szoftverfejlesztési projekteket a hagyományosan megszokottaktól hatékonyabb, örömtelibb módon, olyan XXI. századi vezetési elvek mentén, mint az agilis módszertanok, radikális menedzsment, őszinte, nyílt kommunikáció és fenntarthatóság.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2019/08/tanacs-lajos.jpg

Tanács Lajos

Alapító, ügyvezető, Wunderplan Kft.

Németh Péter
Harcművészet oktató, 11Mester

Hatéves kora óta foglalkozik harcművészettel. A Testnevelési Főiskola Kungfu Oktatói diplomájával rendelkezik. A kommunikációs szakmában tett kitérő után grafikai tervezéssel és online marketing tanácsadással eltöltött évek után (Odinnet, MediaMix, Alarmix, Euronet, EuroWeb, Sulinet, Internet Hungary, Irisz Internet, Carnation, NetProjekt), több mint egy évtizede szinte kizárólag harcművészettel foglalkozik. A kínai, japán, amerikai, thai harci rendszerek tanulmányozása után a fülöp-szigeteki, indonéz, maláj harcművészetek felé fordult, ezek több irányzatát is instruktorként oktatja. Több mint 1000 tanítvány és több mint 100 magántanítvány tanult már tőle.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2019/08/nemeth-peter.jpg

Németh Péter

Harcművészet oktató, 11Mester

Tari Annamária
Klinikai pszichológus, pszichoterapeuta

Tari Annamária klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta és pszichoanalitikus, akinek egyik kedvenc szakterülete a fogyasztói társadalom és annak hatása az Y és Z generációra.

2011-ben jelent meg Z generáció című könyve, melyet azóta követett a Ki a fontos : Én vagy Én? (2013), a Generációk online (2015), és a Bátor generációk (2017) című kötet, amelyekben arról ír, hogy mint minden új generáció megjelenése, a Z és Alfa generáció is változásokat fog elindítani a különböző társadalmi és vállalati rendszerekben, így a munka világában is.

Jelenleg egy új kötete van előkészületben, mely a társadalmi nárcizmus és a digitális generációk időkezelésével, érzelmi jellemzőivel foglalkozik.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2019/08/tari-annamaria.jpg

Tari Annamária

Klinikai pszichológus, pszichoterapeuta

Lénárt Ágota
Sportpszichológus, Magyar Olimpiai Csapat
https://hu.linkedin.com/in/%C3%A1gota-l%C3%A9n%C3%A1rt-3112b391

Lénárt Ágota pszichológus, pszichoterapeuta, tanár, sportlövő szakedző, a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karának tanszékvezető docense. 1987 óta dolgozik a mindenkori Magyar Olimpiai Csapattal, a sportolók lélektani felkészítésével foglalkozik. A 2012-es olimpia előtt mintegy harminc sportolót készített fel, többek között Berki Krisztiánt, Gyurta Dánielt, Risztov Évát, Kulifai Tamást, Karakas Hedviget, Csonka Zsófiát és Bognár Richárdot.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2019/08/lenart-agota.jpg

Lénárt Ágota

Sportpszichológus, Magyar Olimpiai Csapat

Szvetelszky Zsuzsa
Szociálpszichológus, pletykakutató, MTA
https://www.linkedin.com/in/szvetelszky/

Szvetelszky Zsuzsanna kommunikációelméletet és tudásmenedzsmentet tanít az ELTE-n. Nagysikerű első könyve (A pletyka) által vált a tudományos körökön kívül a nagyobb nyilvánosság számára is ismertté. Szociálpszichológus, de elsődlegesen mint pletykakutató tartják számon. Úgy véli, a pletyka olyan szorosan hozzátartozik a mindennapi életünkhöz, hogy nem lehet és nem is szabad megkerülni a jelenséget. Érdemes inkább a benne rejlő lehetőségeket tudományosan is felhasználni és kiaknázni. Eddig négy könyve jelent meg, a legutóbbi Noé márkája – variációk a tudatos vásárlásra címmel.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2019/08/szvetelszky-zsuzsa.jpg

Szvetelszky Zsuzsa

Szociálpszichológus, pletykakutató, MTA

Martin Hajdu György
Coach, tréner, szervezetfejlesztő
https://www.linkedin.com/in/gyorgy-martin-hajdu-0b45293/

Mindig is a kiteljesedett élet megvalósításának lehetőségét kerestem, amelyben öröm és elégedettség dominál.

Hosszú és kacskaringós személyes utat tettem meg, mire elkezdtem megérteni és megtapasztalni, hogyan valósítható meg, és milyen ebben az állapotban létezni. Az ide vezető út legfontosabb eleme az volt, hogy másokat támogattam önmaguk erejének felfedezésében. A különbség annyi, hogy most már tudom is, mit és miért csinálok coachként, trénerként, szervezetfejlesztőként. Üzleti szervezeti háttérből jövök, így látom, hogy valódi teljesítmény és elégedettség csak akkor jön létre fenntartható módon, ha egyszerre sikerül önazonos módon kapcsolódni magunkhoz és a szervezethez is. E kettős kapcsolódás megteremtésének vagyok a specialistája. Hitvallásomról további részletek a www.OnazonosVezeto.hu honlapon olvashatók.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2019/08/martin-hajdu-gyorgy.jpg

Martin Hajdu György

Coach, tréner, szervezetfejlesztő

Dr. Márky Ádám
Orvosigazgató, Longevity Project
https://www.linkedin.com/in/adammarky/

Dr. Márky Ádám a Longevity Project orvosigazgatója, a hazai vállalati mindfulness oktatás egyik úttörője. Fő érdeklődési területe a pszichológiai rugalmasság fejlesztésének szerepe a fenntartható vezetői teljesítményben és jóllétben.
Rendszeresen oktat kontextuális viselkedéstudományokat orvosoknak, orvostanhallgatóknak és pszichológusoknak.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2019/08/dr-marky-adam.jpg

Dr. Márky Ádám

Orvosigazgató, Longevity Project

Bolya Imre
Inspirációs előadó, tréner
https://www.linkedin.com/in/imrebolya/

Közel 9 éves multinacionális hátterének (Ernst & Young, Cisco, Magyar Telekom) köszönhetően tapasztalatot szerzett tanácsadói, mérnöki, sales és projektvezetői területeken, kiválóan érti az üzlet és a technológia nyelvét. A Magyar Telekomnál 4 évig vezette a KKV- és nagyvállalati szolgáltatásfejlesztésért felelős projektvezetői csapatot.

8 éve kezdett el foglalkozni a nyilvános beszéd rejtelmeivel. Ma már karizmatikus előadástechnikát oktat csoportosan és egyénre szabva is. Emellett speech coachként fontos előadásokra, beszédekre készít fel embereket. Eszköztárában a világ karizmatikusabb előadóinak modelljei, és az NLP leghatékonyabb kommunikációs elemei szerepelnek.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2019/08/bolya-imre.jpg

Bolya Imre

Inspirációs előadó, tréner

Kinek ajánljuk?

 • Gyakorlott és újonnan kinevezett vezetőknek, vezetési tanácsadóknak, akik meg akarnak felelni a digitális világ kihívásainak. 
 • Olyan vezetőknek, akik az elmúlt időszak kifordult környezetében sikeresen elnavigálták vállalatukat, de szeretnének strukturáltabban, módszeresebben felkészülni a nem várt kihívásokra. 
 • Cégtulajdonosoknak és vállalkozóknak, akiket aggaszt az üzlet felgyorsult ritmusából fakadó bizonytalanság. 
 • Olyanoknak, akik inspirációt és alkotó közeget keresnek ahhoz, hogy a napi dilemmáikra megoldást találjanak, és szeretnének egy izgalmas szakmai közösségbe tartozni. 
 • Akik keresik a lehetőséget, hogy első kézből ismerjék meg élvonalbeli vezetők tapasztalatait, és a téma legjobb hazai szakembereivel vitathassanak meg üzleti és vezetői kérdéseket. 
 • Azoknak, akik szeretnék az agilis gondolkodásmód és az agilis módszertan szemléletét és eszközeit is megismerni. 

A képzés tematikája


 • A képzés első moduljában megismerkedsz a tanulótársaiddal, a képzésvezetővel és a KÜRT Akadémia képzési logikájával. Megtudod, hogyan tanulhatsz a legtöbbet szakértőinktől és társaidtól, segítünk kiaknázni a peer learningben rejlő lehetőségeket.

  Az első négy szakértő megismertet a legfontosabb globális és lokális üzleti trendekkel, bemutatja a technológiai innováció felforgató természetét. Együtt körüljárjuk, hogy lehet felkészülni az exponencialitásra. Érteni fogod, hogy a digitális technológia által felpörgetett változási hullámokat vagy meglovagolod vagy el fognak sodorni. A modul végére nem lesz már számodra kérdés, hogy melyik opciót válaszd.

  INTRO ÉS CSAPATÉLMÉNY

  • Mizsei Szabolcs Képzésvezető
   Digitális transzformációs szakértő
   Honnan jössz, hova tartasz?
   Ismerkedés a képzéssel és egymással
  • Küllői Péter Elnök, Igazgatósági tag
   Bátor Tábor Alapítvány, Tate Múzeum
   Keynote
   Körkép - Vitruvius

  Extremisztán

  • Mérő László Pszichológus, publicista
   Eötvös Loránd Tudományegyetem
   FELKÉSZÜLÉS AZ ELKÉPZELHETETLENRE

  Technológia és kultúra. Üzlet és befektetés

  • Simó György Ügyvezető partner 
   Day One Capital Fund Management
   HOL A GYÉMÁNT KELET-EURÓPÁBAN?
   TECHNOLÓGIAI BEFEKTETÉSEK MAGYARORSZÁGON ÉS A RÉGIÓBAN
  • Csanda Gergely Marketing vezető, Talentuno
   AGILITÁS - AHOGY A START-UPOK LÁTJÁK

 • Ebben a modulban bemutatjuk, hogy mi az a vállalati működési modell, amiben megfér egymás mellett a lineáris növekedést mutató folyamatos fejlesztés és az exponencialitás lehetőségét hordozó felforgató innováció. A modellt bimodális működésnek neveztük el.

  Tanulunk agilitásról, és megmutatjuk, hogy léphetsz a folytonos kísérletezés, alkalmazkodás, tanulás útjára, ami a siker kulcsa a digitális korban. Megtapasztalhatod a Scrum, a Lean és a Lean startup alapelveit elméletben és gyakorlatban. A modul végére biztosan fogsz mozogni ezen irányítási módszerek kereteiben, és el tudod dönteni, hogy vállalatodnál milyen típusú feladatra milyen eszközrendszert érdemes alkalmazni és miért.

  Design Thinking

  • Bogár Bence ÉlménytervezőHolisztik Design
   Az ötlettől a megvalósításig
   tervezői szemléletű gondolkodással

  Agilitás és Scrum

  • Kovach Anton Alapító, CEO, ShiwaForce.com 
   Bimodális alapok
   Agilitás és SCRUM

  Lean startup

  • Vityi Péter Alelnök, IVSZ, ügyvezető, KÜRT Akadémia 
   Lean startup módszertan az innovációban

  Tanulási naplózás

  • Kürti Tamás Intézményvezető, tulajdonos, KÜRT Akadémia
   Reflexió a saját tanulási folyamatokra

  Lean

  • Kelemen Béla Business Excellence VP
   MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.
   Döntsük le a mítoszokat.
   Lean módszerek finomítása az olajiparban

  BMC

  • Gáspár-Hidasi Eszter Business Model Innovation szakértő
   BUSINESS MODEL CANVAS ÉS
   LEAN STARTUP CANVAS A GYAKORLATBAN

 • Az Exponenciális technológiák modulban mélyebben megérted a digitalizáció hajtóerejét, megtudod, hogy az utóbbi évtizedekben milyen tényezők együtt állása hozta el a negyedik ipari forradalmat. Bemutatjuk, hogy mi a jelentősége az analóg folyamatok digitalizálásának, hogy hol keletkezik a digitális adat, és mit tudunk vele kezdeni. Feloldjuk az "adat az új olaj" mítosz körüli félreértéseket.

  Szakértőink bemutatják a legfontosabb exponenciális technológiákat, koncentrálva az üzleti relevanciájukra. A modul végére könnyedén el fogsz igazodni a divatos technológiai buzzwordök között és érteni fogod, hogy melyik technológia milyen helyzetben lehet segítségedre vállalati kihívásaidban.

  Digitalizáció és Big Data

  • Vityi Péter Alelnök, IVSZ, ügyvezető, KÜRT Akadémia 
   Digitalizáció
  • Nagy-Rácz István Alapító és senior partner,
   Dmlab, Képzésvezető, KÜRT Akadémia
    
   Data for Business

  Internet of Things és AR/VR

  • Erki Szabolcs Társalapító, vezető, Hard Code
   IoT és Ipar4.0
  • Kovács Gergely kommunikációs szakember, kutató
   Kiterjesztett és Virtuális Valóság

  Blockchain és Mesterséges Intelligencia

  • Vidákovics Attila Alapító, DLabs
   Blockchain üzleti lehetőségei.
   Kriptovaluták és blokklánc alapú üzleti modellek
  • Szirtes Gábor Kutatás fejlesztési igazgató Ott-ONE  
   Az AI elveszi a munkánkat? -
   Mesterséges intelligencia az üzlet szolgálatában

 • Lean a gyakorlatban

  • Szalay Csaba Partner, lean coach
   Lean Enterprise Institute
   Sikáljuk el ezt is, vagy inkább megoldjuk végleg?
   A lean szemlélet és szisztematikus problémamegoldás
   ereje a mindennapi vezetői gyakorlatban

  Agilis csapat, agilis vezető

  • Tanács Lajos Alapító, ügyvezető
   Wunderplan Kft.
   Agilitás a gyakorlatban: harctéri
   tapasztalatok az agilis menedzsmentről

  A vezető testtudata - terepgyakorlat

  • Németh Péter Harcművészet oktató, 11Mester
   A harcos ébredése

 • Az utolsó modulban a saját vezetői fejlődésedre koncentrálunk. Megnézzük, hogyan lehetsz jó vezető a digitális korban, különböző generációkból, különböző tribe-ok tagjaiból álló csapatok élén. Foglalkozunk önismerettel, tudatos és tudatalatti viselkedési mintákkal, vezetői jelenléttel, karizmával és vezetői csúcsteljesítménnyel, formaidőzítéssel. 

  Saját élményekkel, terepgyakorlatokkal, prezentációs helyzetekkel adunk lehetőséget arra, hogy az egyéni változási utadon elindulj. 

  Generációk a munkahelyen

  • Tari Annamária Klinikai pszichológus, pszichoterapeuta 
   XYZ: A millenálisok működése, generációk kölcsönhatása a szervezetben

  Vezetői csúcsteljesítmény

  • Lénárt Ágota Sportpszichológus, Magyar Olimpiai Csapat 
   Téthelyzetben csúcsformában: Sportpszichológia a gyakorlatban

  Vezetői hatás a vállalati kultúrára

  • Szvetelszky Zsuzsa Szociálpszichológus, pletykakutató, MTA 
   A pletyka szerepe szervezetek agilizálásában

  Vezetői önismeret

  • Martin Hajdu György Coach, tréner, szervezetfejlesztő 
   Önismeret és önazonosság – a kiemelkedő teljesítmény X-faktora
  • Dr. Márky Ádám Orvosigazgató Longevity Project  
   Érzelmi agilitás: a megengedés, elfogadás, elengedés útja

  Hatásgyakorlás színpadon

  • Bolya Imre Inspirációs előadó, tréner 
   Vezető szerepben közönség előtt: a karizmatikus előadó titkai

Hallgatóink mondtákDr Horváth Judit

Köszönöm a szuper közösséget! Új motivációt és látásmódót adtatok! Jövőm itt kezdődőtt :)

Gódor Sándor

ÜgyvezetőEzerszín KFT

A KKV-k nem tudják, hogy mit nem tudnak. A KÜRT Akadémia Agilis vezető képzése pont ebben segített. Képet kaptunk arról, hogy milyen lehetőségeink vannak, milyen módszerek, technológiák érhetők el, és ezek mire jók.

Korábbi hallgatónk

Ügyvezető, tulajdonos

Milyen jó lett volna ha ezt 6-8 hónappal ezelőtt hallottam volna!

Korábbi hallgatónk

A jelenlegi piaci szereplők ugyan azt az ismereteket adják át, ha kettőt hallgatott már az ember, akkor az összeset is. Véleményem szerint ezek a foglalkozások, képzések már elavultak. Nekem inspiráló hiteles piaci szereplők ismereteire, előadásaira, tapasztalataira, van szükségem. Ezért választottam a Kürt Akadémiát

Miért minket válassz?

 • Módszertan és tudás mellett szemléletet és kontextust is adunk képzéseinken. Arra buzdítunk ezzel, hogy teszteld az eszköztárad határait, állj kritikusan az új ismeretekhez, és értsd meg, melyik módszer mikor alkalmazható.
 • A legjobb hazai szakemberekkel dolgozunk, akiknek komoly üzleti vagy világszínvonalú akadémiai múltja van azon a területen, amelyen oktat.
 • A nyílt képzések mellett évek óta vállalati tanácsadással, agilis és digitális transzformációval foglalkozunk a legkülönbözőbb szervezeteknél, ezért valós képünk van arról, milyen munkaerőpiaci igényeik vannak a vállalatoknak.
 • Szenvedélyünk az oktatás-fejlesztés, ezért tíz éve dolgozunk azon, hogy szakemberekből, érdeklődőkből, gondolkodókból álló kreatív, tenni akaró közösséget formáljunk, több mint ezer fős alumni és oktatói közösségünk is ezt bizonyítja.


A képzés részletei

2 félév, 18 alkalom, 72 óra*

a képzés indulása:
2022. március 31.
jelentkezési határidő:
2022. március 30.
képzési alkalmak:
csütörtökönként

14-18 óra közt

szükséges képzettség:
érettségi
helyszín:
CEU Budapest és/vagy Zoom Meeting

1051 Budapest, Nádor utca 15.

részvételi díj:
890.000 Ft + ÁFA, ha március 10-ig jelentkezel, akkor 801.000 Ft + ÁFA
Tóth Kata Termékfejlesztési vezető
Érdeklődöm! Jelentkezem!

* a változtatás jogát fenntartjuk

Kedvezmények

Kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból az alábbi esetekben:

 • Március 10-ig jelentkezőknek: 10% kedvezmény 
 • Csoportos jelentkezés (4 vagy több fő): 10% kedvezmény
 • Alumni tagként: 15% kedvezmény

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

Minimum létszám

A képzésünket csak megfelelő számú jelentkező esetén indítjuk el. Az adott képzési formát (live online/tantermi) is abban az esetben indítjuk el, ha az adott képzési formára megfelelő számú érdeklődő jelentkezik.

Nyilvántartási szám

B/2020/001149Akik minket választottak

This site is registered on wpml.org as a development site.