Ki koran kel, versenyelőnyre lel! Jelentkezz 10% kedvezménnyel március 10-ig a piac élére repítő képzésünkre! 

Data Science

A képzés részletei

2 félév, 18 alkalom, 90 óra*

a képzés indulása:
2022. április 08.
jelentkezési határidő:
2022. április 07.
képzési alkalmak:
péntekenként

13-18 óra közt

szükséges képzettség:
érettségi
helyszín:
CEU Budapest és/vagy zoom meeting

1051 Budapest, Nádor utca 15.

részvételi díj:
1.280.000 Ft + ÁFA, ha március 10-ig jelentkezel, akkor 1.152.000 Ft + ÁFA
Tasnády Fanni Projektmenedzser
Érdeklődöm! Jelentkezem!

* a változtatás jogát fenntartjuk

Az adatok nyelvét beszélő specialisták, azaz a Data Scientistek a következő évek legkeresettebb szakemberei közé tartoznak. Hogy miért vagyunk biztosak ebben? 

Mert az adatgyűjtésre alkalmas eszközök elárasztották a mindennapjainkat, és ezzel egy időben az adatokba zárt intelligencia lett a sikeres vállalkozások legnagyobb tőkéje. A gazdasági szereplők számára az adat a jövő záloga. A jelenlegi helyzetben az jelenti a szűk keresztmetszetet, hogy nincs elég felkészült szakember, akik a hihetetlen léptékben duzzadó adattömeget képesek kezelni és értelmezni, illetve akik képesek összefüggéseiben látni az üzleti igények és technológiai megoldások átváltásait.

A Data Science képzésünkön elsajátíthatod azt a tudást, ami a Business Intelligence-hez szükséges. Data Scientistként olyan hídemberré, fordítóvá válhatsz, aki érti a vállalatának szakterületét, és a Data Science területén is átfogó rálátással rendelkezik. Így az adatok nyelvét az üzleti döntések nyelvére lefordítva az adatelemzés és az adatalapú döntéshozás előremozdítójává válhatsz. 

A Data Science képzésünk amellett, hogy széles spektrumban mutatja meg az adatalapú gondolkodásmód területeit, gyakorlatias és már másnap használható tudást ad a kezedbe. Az adatgyűjtés, a statisztikai és modellépítési ismeretek, az adattisztítás és az ahhoz kapcsolódó machine learning ismeretek, adatbányászat, az adatelemzés, az adatalapú gondolkodás jogi háttere és az adatvizualizáció is sorra kerül. 

Képzésünk azonban korántsem csak matematikusoknak, fizikusoknak vagy informatikusoknak szól. Sikeres végzett hallgatóink között van pszichológus, építész vagy marketingszakember is. A képzési alkalmakon más domain szakértőjeként is hatékonyan részt tudsz venni, és Data Science szakemberré válhatsz. 

A képzés hallgatói számára egy órás ingyenes szakmai konzultációt biztosítunk, ahol saját cégen belül felmerülő, stratégiai szintű „adatos” kihívások, lehetőségek, problémák megkonzultálására lesz lehetőség. Olyan kérdésekben segítünk mint például: Hogy lehet szervezeten belül kompetenciát építeni? Hol kezdjük el az adatvezéreltséget? Hogyan induljunk el? Vannak üzleti problémáink, ezeket meg lehet oldani adatokkal? Vannak adataink, mit lehet ezekkel kezdeni?


Szívesen meghallgatnád a képzés átfogó tematikáját Nagy-Rácz Istvántól, a képzés vezetőjétől? Akkor iratkozz fel hírlevelünkre, és mi küldjük is neked a tematikáról szóló videót.

Feliratkozom a videóért!


Megkérdeztük hallgatóinkat, miért jelentkeztek a képzésre, és miben változott az, ahogy dolgoznak:

"Hittem benne, hogy nemcsak matematikusok számára érthető módon lesz megközelítve az adatelemzés és a modellezés, és igazam lett. Pontosan arra kaptunk választ ezen a képzésen, hogy hogyan működnek a modellek, milyen előnyöket élvezhetünk használatuk során, a felmerülő kérdéseink mentén melyik modellt, módszert alkalmazzuk."

Olvasd el a pénzügyi szektorból érkező Antal Violettával készült teljes interjút!

 

"Ha van egy köztes ember, aki nem elküldi a riportot, hanem egy meetingen 15 percben elmondja a CTO-nak vagy a CFO-nak, hogy miért nagyon fontos, amit az adott adatok mutatnak, akkor annak nagyobb az impaktja. Kell, aki lefordítja, és egy kommunikációs platformot képez. És aki meg is szűri, hogy a rengeteg adatból, összefüggésből mi releváns."

Olvasd el Damsa Andreijel készült teljes interjúnkat, aki pszichológusként és egy 1700 fős hálózat vezetőjeként végezte el képzésünket!

 


Szakértők

Nagy-Rácz István
Alapító és senior partner, Dmlab, Képzésvezető, KÜRT Akadémia
https://www.linkedin.com/in/istvann/

Magyarország egyik vezető adatelemzéssel foglalkozó cége, a Dmlab alapító senior partnere. Több mint 10 éves data scientist tapasztalata ötvözi a számos üzleti projekt vezetőjeként szerzett üzleti gondolkodásmódot a Műszaki Egyetem adatbányászati kutatócsoportjában szerzett technikai és elméleti tudással. A Dmlab csapat operatív és stratégiai vezetése mellett az elmúlt években számos adatalapú start-upban dolgozott, valamint a Dmlabban felhalmozott tudást és tapasztalatot olyan technológiai megoldásokba transzferálja, amelyek segítségével különböző területen tevékenykedő vállalatokat segít az adatvezérelt működésben. Konferenciák, valamint egyetemi és vállalati oktatások rendszeres előadója.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2019/08/nagyracz-istvan.jpg

Nagy-Rácz István

Alapító és senior partner, Dmlab, Képzésvezető, KÜRT Akadémia

Gáspár Csaba
Alapító és ügyvezető partner, dmlab
https://hu.linkedin.com/in/gasparcsabahu

Az innovatív adatbányászati, illetve Big Data feladatokra szakosodott Dmlab vezetőjeként csapatával azon dolgozik, hogy az adatokban rejlő lehetőségek kiaknázása valósággá válhasson. A Dmlab szakmai blogján (adatbanyaszat.blog.hu), különböző szakmai fórumokon azt képviseli, hogy a Big Data világa új lehetőségeket kínál a hazai nagyvállalatok és a kkv- szektor számára egyaránt.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2019/08/gaspar-csaba.jpg

Gáspár Csaba

Alapító és ügyvezető partner, dmlab

Pancza Judit
szöveganalitikai elemző, Clementine
https://www.linkedin.com/in/juditpancza/

A Clementine-nál elemzőként, tanácsadóként 10 éve foglalkozik adatbányászattal és magyar nyelvű szöveganalitikával. Több iparágban is – biztosítás, bank, telekommunikáció, rendvédelem – vezette hang- és szövegbányászati megoldások implementációját, emellett részt vett beszédanalitikai vizsgálatokra irányuló és webes szövegbányászati projektekben is.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2019/08/pancza-judit.jpg

Pancza Judit

szöveganalitikai elemző, Clementine

Oltyán Gábor
Alapító és ügyvezető, Data Solutions - Tech Senior Manager, PwC Data Analytics Services
https://www.linkedin.com/in/oltyang/

Oltyán Gábor közgazdasági programozó matematikusként, majd közgazdászként diplomázott. Az üzleti intelligencia területén 2000-ben kezdett dolgozni fejlesztőként és data mining elemzőként. Több mint 100 sikeres adatbányászati és data science projektben vett részt, illetve később irányított három földrészen Seattle-től Kuala Lumpurig. A prediktív analitika, adatbányászat, big data analitika területén szerzett mély tapasztalatra építve az analitikai CRM, analitikai CXM/CEM és kontextus alapú marketing területén készít átfogó megoldásokat, melyek a legújabb eszközöket és módszertanokat felhasználva segítenek a cégeknek a rendelkezésre álló adatvagyonuk minél teljesebb üzleti kiaknázásában. A Data Solutions cég 2018-as felvásárlása óta Gábor a PwC vezető Data Scientist-je és Tech Szenior Menedzsere.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2019/08/oltyan-gabor.jpg

Oltyán Gábor

Alapító és ügyvezető, Data Solutions - Tech Senior Manager, PwC Data Analytics Services

Bolya Imre
Inspirációs előadó, tréner
https://www.linkedin.com/in/imrebolya/

Közel 9 éves multinacionális hátterének (Ernst & Young, Cisco, Magyar Telekom) köszönhetően tapasztalatot szerzett tanácsadói, mérnöki, sales és projektvezetői területeken, kiválóan érti az üzlet és a technológia nyelvét. A Magyar Telekomnál 4 évig vezette a KKV- és nagyvállalati szolgáltatásfejlesztésért felelős projektvezetői csapatot.

8 éve kezdett el foglalkozni a nyilvános beszéd rejtelmeivel. Ma már karizmatikus előadástechnikát oktat csoportosan és egyénre szabva is. Emellett speech coachként fontos előadásokra, beszédekre készít fel embereket. Eszköztárában a világ karizmatikusabb előadóinak modelljei, és az NLP leghatékonyabb kommunikációs elemei szerepelnek.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2019/08/bolya-imre.jpg

Bolya Imre

Inspirációs előadó, tréner

Hidasi Balázs
Head of Data Mining and Research, Gravity R&D
https://www.linkedin.com/in/bal%C3%A1zs-hidasi-3b701125/

Hidasi Balázs, PhD, a gépi tanuló algoritmusok kutatója, jelenleg a Gravity Research and Development Zrt. kutatásért és adatbányászatért felelős vezetője. 2016-ban szerzett summa cum laude minősítésű doktori fokozatot a BME-n. Az ajánlóalgoritmusok, ajánlórendszerek nemzetközileg elismert kutatója. Kutatási területei között megtalálható a kontextus-vezérelt (context-aware) ajánlás, kollaboratív szűrés, mátrix- és tenzorfaktorizáció. A deep learning módszerek ajánlókban való alkalmazásának úttörője, a Deep Learning for Recommender Systems workshop sorozat főszervezője. Konferenciák, meetupok, nyári egyetemek rendszeres előadója, a tudományos közösség aktív tagja.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2019/08/hidasi-balazs.jpg

Hidasi Balázs

Head of Data Mining and Research, Gravity R&D

Kovács Gyula
Smart Process osztály vezető, Takarékbank
https://hu.linkedin.com/in/gyula-kov%C3%A1cs-47198525

Kovács Gyula a Szegedi JATE-n végzett programtervező matematikus szakon. 1997-ben adatbányászati tanácsadással kezdte a karrierjét, 2005 óta független tanácsadó. Az eltelt időszak alatt több mint 130 adatbányászati projektben vett részt elemzőként, később projektvezetőként. Jelentős szakmai tapasztalatot szerzett ügyfélelvándorlás előrejelzése, szegmentáció, ügyfélérték-számítás, csalás detektálása terén. Az utóbbi években hálózatkutatással foglalkozik, ennek részeként két szegedi matematikussal megalapította a Sixtep Kft. szoftverfejlesztő céget, amely SIXTEP termékét számos pénzintézet és biztosító alkalmazza. 2010-ben megalapította az Andego Tanácsadó Kft.-t. Rendszeres előadója a hazai BI és adatbányászati konferenciáknak, és az egyik leglátogatottabb adatbányászati blog szerkesztője (andego.hu/blog).

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2021/02/IMG_3706-1.jpg

Kovács Gyula

Smart Process osztály vezető, Takarékbank

Dudás Viktor
Adat platform megoldás szakértő, Microsoft
https://hu.linkedin.com/in/viktor-dudas-1017b525

Tanácsadóként kezdte pályáját, majd a Microsoft tanácsadói csapatában architekti pozíciót látott el, a pénzügyi szektor ügyfeleinek tervezett portál implementációkat. Jelenleg a Microsoft nagyvállalati üzletág megoldás szakértő csapatában az adat és üzleti intelligencia platformokért felel.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2019/08/dudas-viktor.jpg

Dudás Viktor

Adat platform megoldás szakértő, Microsoft

Dr. Domokos Márton
Senior Counsel, Ormai és Társai CMS Cameron McKenna LLP Ügyvédi Iroda
https://hu.linkedin.com/in/marton-domokos-1161609

Domokos Márton a CMS Cameron McKenna LLP budapesti iroda szenior tanácsadója. Szakterületei: jogi tanácsadás az IT szektor részére, személyes adatok védelme, internetjog, kereskedelmi szerződések, M&A. Rendszeresen tart előadásokat és publikál cikkeket különböző internetes hírportálok és szaklapok, valamint a DataGuidance nemzetközi adatvédelmi szakkiadó számára. Alapító tagja és elnöke a Direkt Marketing Szövetség Adatvédelmi Tagozatának.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2019/08/dr-domokos-marton.jpg

Dr. Domokos Márton

Senior Counsel, Ormai és Társai CMS Cameron McKenna LLP Ügyvédi Iroda

Nádai Bence
data scientist, Dmlab
https://www.linkedin.com/in/n%C3%A1dai-bence-882673149/

Magyarország egyik vezető adatelemzéssel foglalkozó cége, a Dmlab data scientistje. Több éves data scientist tapasztalatának megszerzése során számos üzleti területen, számos üzleti problémára adott adatvezérelt megoldást. Egyetemi és vállalati oktatások rendszeres előadója.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2019/08/nadai-bence.jpg

Nádai Bence

data scientist, Dmlab

Fülöp András
Solutions Architect, Datapao Kft.

 A Datapao Kft. képzésekkel és tanácsadással segít a kis és nagyvállalatoknak elindítani, illetve fejleszteni adatfeldolgozó infrastruktúrájukat. Fő területük az online alkalmazások, Ipar 4.0-s fejlesztések. András emellett a Databricks – az Apache Spark készítői cégének – oktatója. Ezt megelőzően az amerikai álláskeresési piac megreformálását megcélzó magyar startup, a Lensa Kft. Lab csapatában dolgozott, ahol Data Scientistként fő feladata a cég állásajánlórendszerének fejlesztése, illetve kapcsolódó elemzések és modellek készítése volt. Korábban a Debreceni Egyetem oktatója volt, jelenleg pedig a Széchenyi István Szakkollégium kitüntetett tanára. Szabadidejében legszívesebben videójáték-prototípusokat készít.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2019/09/Fülöp-András.jpg

Fülöp András

Solutions Architect, Datapao Kft.

Dr. Gyires-Tóth Bálint
Artificial Intelligence, Deep Learning Researcher, Senior Lecturer, PhD
https://www.linkedin.com/in/gyires-toth/

A BME oktatója és kutató munkatársa, továbbá az NVidia Deep Learning Institute minősített oktatója és egyetemi nagykövete. Több mint tíz éve foglalkozik elméleti és alkalmazott gépi tanulással. 2014 óta a data science világában egyre hangsúlyosabbá váló deep learning (mély tanulás) az elsődleges kutatási területe. Az elméleti deep learning mellett nagy hangsúlyt fektet az olyan gyakorlati alkalmazásokra, mint az idősorok modellezése és predikciója, anomáliák felismerése, továbbá mély tanulás alapú látás, hallás és szövegértés. Számos sikeres kutatási és ipari projektben vett részt.
 

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2019/08/dr-gyirestoth-balint.jpg

Dr. Gyires-Tóth Bálint

Artificial Intelligence, Deep Learning Researcher, Senior Lecturer, PhD

Rabatin Gábor
data scientist és adatvizualizációs szakértő, Dmlab

Data scientist és adatvizualizációs szakértő a Dmlabban, Magyarország meghatározó, adatelemzéssel foglalkozó cégében. Gábor számos üzleti probléma megoldásában vett részt, amelyben a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerzett elméleti tudást egészítette ki gyakorlati adatelemzési és adatvizualizációs képességekkel. Hazai és nemzetközi szakmai versenyek résztvevője és gyakori nyertese. Egyetemi és vállalati oktatások rendszeres előadója.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2019/10/Rabatin-Gábor.jpg

Rabatin Gábor

data scientist és adatvizualizációs szakértő, Dmlab

Balogh Nóra
Data Scientist, Dmlab
https://www.linkedin.com/in/norabalogh/
https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2021/05/Balogh_Nora_kisebb.jpg

Balogh Nóra

Data Scientist, Dmlab

Kinek ajánljuk?

 • Azoknak, akik első kézből szeretnék megtudni, milyen kihívásokkal néznek szembe a legtöbb adattal dolgozó vállalatok, mi mindenre derülhet fény az adatvagyon felhasználásával. 
 • Olyan cégek munkatársainak, akik szeretnék a Business Intelligence világába bevezetni cégüket, és az adatalapú döntéshozásban hisznek. 
 • Képzésünket mindazoknak az adatokkal foglalkozó szakembereknek ajánljuk, akik átfogó képet és gyakorlati ismereteket szeretnének kapni a legújabb adattudományi, adatelemzési technológiákról és az adatok felhasználásának lehetőségeiről. 
 • Mindazoknak, akik gyakorlati példákon, esettanulmányokon és programozási feladatokon keresztül szeretnének mélyebb ismereteket szerezni a témában. 
 • Akik keresik a lehetőséget, hogy gyakorló Data Science szakemberekkel vitassanak meg üzleti és technológiai kérdéseket, és egy olyan szakmai perspektívát adó közösségnek váljanak részévé, amelyre a képzés után is támaszkodhatnak.  

A képzés tematikája


  • Alapfogalmak tisztázása
  • Leíró adatelemzés: RapidMiner
  • Python alapok
  • Gépi tanulási alapok, adatminőség és adattisztítás Pythonban

  A szakemberek mára rengeteg eszköz közül válogathatnak az adatok összegyűjtéséhez és tárolásához, nincs azonban egyetlen üdvözítő módszer, amely minden helyzetben megfelelne. Rövid alapozás után a modulban foglalkozunk az adatok előkészítésével, sőt belevágunk az alapvető elemzési módszerekbe.


  • Regresszió, adatminőség és adattisztítás RapidMinerben
  • Osztályozás Pythonban
  • Szegmentáció RapidMinerben
  • Idősorelemzés Pythonan
  • Anomáliakeresés és haladó elemzési technikák

  ​Hogyan alakíthatóak tömény információvá a nyers adatok? Hogyan lehet összefüggéseket, mintázatokat kiolvasni a nagy adathalmazokból? Mire ügyeljünk, hogy elkerüljük a szemfényvesztő eredményeket? Hogyan erősíti egymást statisztika és programozás, mely programnyelvek a legnépszerűbbek és miért? A modul alkalmai során végigvesszük az elemzéshez szükséges statisztikai és kódolási ismereteket, a legelterjedtebb programozási nyelveket, és minden élvonalbeli technológiát a gyors, pontos és felhasználóbarát elemzéshez.

  Minden alkalommal valós adatokon és valós döntési helyzeteket modellezve haladunk, megismerve a legfontosabb eszközöket, iparági problémákat.  


  • Szövegbányászat
  • Big data as a service - a jelenlegi szolgáltatások palettája
  • Big Data technológiák és Spark
  • Hálózatelemzés
  • Ajánlórendszerek

  Ebben a modulban sorra vesszük azokat az eszközöket, amelyek képesek összekötni földi halandókat az igazán problémás méretű adathalmazokkal. A forradalmi Hadoop módszerek, és a rá épülő, különböző szoftveres megoldások mellett tovább folytatjuk a legfontosabb programnyelvekben való elmélyülést. Cél, hogy a hallgatók a modul végére olyan tudást szerezzenek, amellyel magabiztosan mozoghatnak mind az adatelemzés eredményeinek, mind a felhasznált technológia értékelésekor, és amely tudásra építve már saját kézbe vehetik technológiai ismereteik fejlesztését.


  • Társadalomba ágyazott szabályozás
  • Jogi szemlélet az adatfeldolgozásban
  • Az európai és a magyar információbiztonsági törvények
  • A bizalom íratlan szabályai digitális környezetben

  Az információ monetizálásának gyakorlata gyorsabban terjed, mint az egyének felkészültsége arra, hogy átlássák és irányítsák az általuk hagyott digitális lenyomatokat, ezért a nemzetállamok és nemzetközi szervezetek feladata, hogy megfelelő jogi környezettel korlátozzák és szabályozzák a vállalatokat, védjék a felhasználókat. A modul segít hallgatóinknak eligazodni a szövevényes, és még korántsem lezárt jogi diskurzusokban, megérteni a jogalkotók szempontjait és az információbiztonság hagyományait.


  • Adatvizualizációs alapok
  • Dashboardépítés
  • Prezentáció és asszertív kommunikáció

  ​Az adatelemzési projekteket nem pusztán technológiai igényességük validálja, hanem elsősorban üzleti megtérülésük, ezért sosem elég eljutni az eredményekig – ezeket át is kell adni és a gyakorlatban alkalmazhatóvá tenni. Hallgatóink megtanulhatják az eredmények hatékony átadásának módjait, a figyelem fenntartását és irányítását, a látás és értelmezés korlátait. Emellett megismerhetik a legfontosabb open-source, ingyenes és üzleti vizualizációs szoftverek használatát. A modul végére hallgatóink azt is megtanulhatják, hogyan használják az asszertív kommunikációt arra, hogy megalapozzák az üzleti igényt és a bizalmat.

Hallgatóink mondtákDr. Szabó Tünde

GEO Insight Kft., MTA CSFK

Sokfelé jártam, de a KÜRT Akadémia Data Science képzését mindenhol ismerték. Nekem önbizalmat és megerősítést adott, jóval többet, mint egy egyetemi diploma.

Tornyai Péter

Head of risk policyMagyar Cetelem Bank

Köszönet a színvonalas oktatásért! Sok kocka megvolt már, de most összeraktátok nekem a képet. Persze volt új dolog bőven. Mindezt érdekes és minőségi formában.

Borsos Gábor

Nagyon köszönöm az új szemléletet, az új látásmódot. Köszönöm, hogy megmutattátok, hányféleképpen lehet ugyanazt a dolgot szemlélni. És a családias hangulatot.

Parti Tamás

...adat, adat, adat... és sose lesz vége.

Miért minket válassz?

 • Módszertan és tudás mellett szemléletet és kontextust is adunk képzéseinken. Arra buzdítunk ezzel, hogy teszteld az eszköztárad határait, állj kritikusan az új ismeretekhez, és értsd meg, melyik módszer mikor alkalmazható.
 • A legjobb hazai szakemberekkel dolgozunk, akiknek komoly üzleti vagy világszínvonalú akadémiai múltja van azon a területen, amelyen oktat.
 • A nyílt képzések mellett évek óta vállalati tanácsadással, agilis és digitális transzformációval foglalkozunk a legkülönbözőbb szervezeteknél, ezért valós képünk van arról, milyen munkaerőpiaci igényeik vannak a vállalatoknak.
 • Szenvedélyünk az oktatás-fejlesztés, ezért tíz éve dolgozunk azon, hogy szakemberekből, érdeklődőkből, gondolkodókból álló kreatív, tenni akaró közösséget formáljunk, több mint ezer fős alumni és oktatói közösségünk is ezt bizonyítja.


A képzés részletei

2 félév, 18 alkalom, 90 óra*

a képzés indulása:
2022. április 08.
jelentkezési határidő:
2022. április 07.
képzési alkalmak:
péntekenként

13-18 óra közt

szükséges képzettség:
érettségi
helyszín:
CEU Budapest és/vagy zoom meeting

1051 Budapest, Nádor utca 15.

részvételi díj:
1.280.000 Ft + ÁFA, ha március 10-ig jelentkezel, akkor 1.152.000 Ft + ÁFA
Tasnády Fanni Projektmenedzser
Érdeklődöm! Jelentkezem!

* a változtatás jogát fenntartjuk

Kedvezmények

Kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból az alábbi esetekben:

 • Március 10-ig jelentkezőknek: 10% kedvezmény 
 • Csoportos jelentkezés (4 vagy több fő): 10% kedvezmény.
 • Alumni tagként: 15% kedvezmény

Az egyes kedvezmények nem vonhatók össze!

Minimum létszám

A képzésünket csak megfelelő számú jelentkező esetén indítjuk el. Az adott képzési formát (live online/tantermi) is abban az esetben indítjuk el, ha az adott képzési formára megfelelő számú érdeklődő jelentkezik.

Nyilvántartási szám

B/2020/001149Akik minket választottak

This site is registered on wpml.org as a development site.