Design Thinking – Értékteremtő módszertan vagy múló trend?

Időpont: 2022. február 22., kedd, 18:00-19:30

Helyszín: CEU, Budapest 1051, Nádor utca 15.*

 

Minden amit a design thinkingről tudni szerettél volna: Honnan jön és hova tart? Értékteremtő módszertan, vagy múló trend? Hogyan sajátíthatod el te és a csapatod? Miként lesz ez a változás megtérülő számodra és a szervezetednek? Mik az előnyei, kihívásai és gyengeségei?

 

Az élő meetupon Bogár Bencével, Design Thinking képzésünk vezetőjével megismerjük közösen az alapokat és a 2022-es trendeket. Kipróbáljuk a gyakorlatban az első lépéseket és megválaszoljuk a bennetek felmerülő kérdéseket. A célunk nem kevesebb, mint inspirálni a téma kapcsán és olyan tudással megajándékozni, amit már másnap hasznosíthatsz.

 

Gyere el élő meetupunkra, ahol élményeken keresztül ismerheted meg a Design Thinking módszertant, és ahol felteheted kérdésedet Bogár Bencének!

 

* Ne felejtsd otthon a  védettségi igazolványodat!

Szakértők

Bogár Bence
Élménytervező, Holisztik Design
https://hu.linkedin.com/in/bncbgr

Bence élménytervezőként kíváncsi csapatoknak segít hasznos, jól használható és szerethető szolgáltatások tervezésében. Mindeközben pedig azt kutatja, hogy az embereket miként motiválja, illetve manipulálja a design ereje. Korábban a Kitchen Budapest startup programjának vezetőjeként, a Mobil- és SocialPiknik társszervezőjeként, illetve a Colabs társalapítójaként kereste az ötlet, a csapat és a megvalósítás kapcsolatait, vagyis a sikeres startupok receptjét.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2020/12/bogar.bence_.jpg

Bogár Bence

Élménytervező, Holisztik DesignAjánlott képzéseink
This site is registered on wpml.org as a development site.