2021/2022 az e-keres­kedelemben meetup

Időpont: 2022. február 8., kedd, 15:00-16:30

Platform: Zoom Meeting (a linket a regisztrált résztvevőknek küldjük az esemény előtt)

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Visszanézem videón

 

Minden tizedik forintot online költöttek el a magyarországi vásárlók 2020-ban, áll a Reacty Digital felmérésében. Lényegében egy év alatt két évnyi növekedést tapasztalhattunk az e-kereskedelem területén: a volumen meghaladta az 1000 milliárdos összeget. Növekedett a rendelési gyakoriság, és egyre többen vannak, akik hetente vásárolnak online, vagy akik rendeléssel szeretnének vásárolni a jövőben mindent, amit lehetséges.

2021-ben pontosan hogyan alakultak ezek a számok? Ezt még nem tudhatjuk, hiszen a pénzügyi év lezárása hátra van, de erős sejtésünk, hogy a növekedés most is nagyobb mértékű volt, mint amit a korábbi években tapasztalhattunk.

Amíg statisztikák nincsenek a kezünkben, addig a terület fontos szereplőit kérdezzük meg február 8-ai online meetupunkon. Mit tapasztal a kiskereskedő, a nagykereskedő, a marketingügynökség szakembere vagy a webshopfejlesztő? Milyen forgalommal találkoztak, mik a főbb trendek, miben változtak a vásárlói szokások? És mit gondolnak, az elhúzódó járványhelyzet és a gazdasági nehézségek milyen hatással lesznek az e-kereskedelem alakulására hazánkban 2022-ben?

A beszélgetés vendégei:

  • Hernádi Gábor, a HD marketing digitális ügynökség ügyvezető tulajdonosa
  • Ocskay László, az Oander társügyvezetője
  • Peretsényi Dániel, a Greenman Kft. cégvezető tulajdonosa
  • dr. Szetmár István, az Alpha-Vet kereskedelmi igazgatója

A beszélgetés házigazdája:

Csatlakozzatok online meetupunkhoz, és tegyétek fel kérdéseteket a beszélgetés résztvevőinek!

 

Regisztrálok

Szakértők

Pintér Róbert
Egyetemi adjunktus, Budapesti Corvinus Egyetem
https://www.linkedin.com/in/probesz/

Pintér Róbert az ezredforduló óta kutatja és oktatja az internet és az információs társadalom jelenségeit, érdeklődésének középpontjában az utóbbi években az e-kereskedelem és a mesterséges intelligencia állnak. Gyakori előadó hazai szakmai rendezvényeken. Grafomán, írásai a https://medium.com/@probesz címen olvashatók.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2019/08/pinter-robert.jpg

Pintér Róbert

Egyetemi adjunktus, Budapesti Corvinus Egyetem

Ocskay László
társügyvezető, OANDER
https://www.linkedin.com/in/ocskay/?originalSubdomain=hu

E-commerce területen kiemelt tudással rendelkezik Magento webáruházak kivitelezésében és szállításában, valamint online kereskedelmi folyamatok tervezésében, optimalizálásában. A Budapesti Corvinus Egyetemen végzett Vezetés és szervezés, Vállalati stratégia szakirányon. 2006 óta foglalkozik webes projektek tervezésével. Kezdetben az Axel Springerrel dolgozott tanácsadó projektvezetőként Radó Mátyással, majd 2008 óta közösen vezetik az OANDER-t, ahol 2010 óra foglalkoznak online kereskedelmi fejlesztésekkel az igényfelméréstől, a tervezésen és a kivitelezésen át a továbbfejlesztésekig. Az elmúlt években a digitális tranzakciós folyamatok újraszervezésében, valamint a felhasználó központú folyamattervezésben széleskörű tapasztalatot szerzett, számos bevezetés aktív résztvevője.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2022/01/Ocskay-László-1.jpg

Ocskay László

társügyvezető, OANDER

Hernádi Gábor
ügyvezető tulajdonos, HD marketing digitális ügynökség
https://www.linkedin.com/in/g%C3%A1bor-hern%C3%A1di-08017a7/?originalSubdomain=hu

Marketing szakirányos közgazdász végzettségű, szakmai élete 2003-ban kezdődött az OTDK dobogóján e-commerce specifikus témában. A HD marketing digitális ügynökség ügyvezető tulajdonosa, a Star Network YouTube partnerhálózat társtulajdonosa és az Ecommerce Hungary alapítója és 12 évig elnökségi tagja.

A HD marketing e-commerce fókuszú teljes digitális marketing megoldást nyújtó specialista. Fő területe a komplex online marketing stratégiai tervezését követően a PPC, SEO, social media, hírlevél és analitika fronton összpontosul. A cég az egyik legnagyobb hazai Google költéskezelő, emellett kiemelt Facebook-partner és kiemelt MailChimp-partner.

A Star Network az egyik legnagyobb forgalmú hazai Influencer ügynökség. YouTube kiemelt partnerként a termékelhelyezés managelése mellett számos hazai youtubernek és cégnek segített már sikerre vinni csatornájukat, növelni bevételeiket és megvédeni szerzői jogaikat.

Magánéletét tekintve a család mellett az utazás, a motorozás és az elektromos autók megszállottja. 

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2022/01/hernadi-gabor-png.png

Hernádi Gábor

ügyvezető tulajdonos, HD marketing digitális ügynökség

dr. Szetmár István
kereskedelmi igazgató, Alpha-Vet Kft.
https://www.linkedin.com/in/dr-szetm%C3%A1r-istv%C3%A1n-95ab8549/

1997-ben kerültem az Alpha-Vet Kft.-hez kereskedelmi képviselői munkakörbe, hamarosan már a teljes Pet Üzletágat vezettem. A nagykereskedelmi tevékenység mellett több multi cég kizárólagos forgalmazójaként disztribúciós hálózatot építettünk, amihez a logisztika, ügyfélszolgálat, raktározás, marketing és az IT területek is hozzátartoztak, így mindhárom területen széles tapasztalatokra tettem szert. Kollégáimmal elindítottam cégünk kiskereskedelmi offline hálózatát, amelyhez franchise rendszerben külsős partnerek is csatlakozhatnak. 2015-től a vállalat teljes kereskedelmi vezetőjeként és az igazgatóság tagjaként legfőbb célom magam és kollégáim fejlesztése, ügyfeleink bizalmának megőrzése és versenyképességünk fenntartása érdekében.  Az offline kereskedelem működtetése mellett jelenleg legnagyobb kihívásnak az online kereskedelmi rendszereink fejlesztését tekintem. Néhány fős cégből sok év alatt egy nagy családi vállalatot hoztunk létre, olyan közösséget, amelyért érdemes küzdeni. Vállalatunk kulcsszavai, a szorgalom, alázat, fegyelem és akarat minden reggel emlékeztetnek arra, hogy a sikerért minden nap meg kell küzdeni. Tanári, közgazdász és jogi diplomával rendelkezem.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2022/01/Szetmár-I.jpg

dr. Szetmár István

kereskedelmi igazgató, Alpha-Vet Kft.

Peretsényi Dániel
ügyvezető, Greenbiotic, cégvezető, Greenman
https://www.linkedin.com/in/daniel-peretsenyi-greenbioticgreenman/

Dániel karrierjét a családi vállalkozásaikban kezdte, jelenleg a Greenbiotic Kft. ügyvezetője és a Greenman Kft. cégvezetője. Fókuszában az innovatív környezetvédelmi, probiotikus technológiák és az adatközpontú megoldások állnak. Vállalkozásukkal Magyarországon az elsők között vezették be a jótékony mikroorganizmusokon alapuló megoldásaikat a növénytermesztés és az állattenyésztés területén, majd 2018-ban dobták piacra probiotikus tisztítószereiket, mely megoldás még a termékek debütálása előtt elnyerte a dm Magyarország pályázatát, ezzel megszerezve a jogot az ületlánc polcain való bemutatkozásra. Családi cégcsoportjuk a fentieken kívül belföldi és nemzetközi fuvarozással, etikus munkaerő-kölcsönzéssel és -közvetítéssel, illetve PET hulladék újrahasznosítással is foglalkozik.

https://kurtakademia.grtest.hu/wp-content/uploads/2022/01/kvT05qG0rvT6Uy3hUd3X1594386912.png

Peretsényi Dániel

ügyvezető, Greenbiotic, cégvezető, Greenman



Ajánlott képzéseink




This site is registered on wpml.org as a development site.